Magasinet  #Mitt Kiladalen

2024-års upplaga är inställd pga diverse olika omständigheter. Nedan kan du läsa tidigare års upplagor och inspireras av människor och verksamheter i Kiladalen. 

2023-års upplaga rymmer härlig läsning med massor av utflyktstips, reportage och som vi hoppas –inspiration och glädje.


Det finns så mycket vi vill dela med oss av och vi hoppas att du har vägarna förbi oss framöver. Precis som tidigare år finner du vårt fina magasin hos alla oss aktörer samt hos turistbyråer och hotell i närområdet. Dessutom går tidningen som bilaga i sommarnumret av Tidningen SE HIT i Eskilstuna, Strängnäs, Malmköping med flera orter så att fler får ta del av allt det Kiladalen har att erbjuda.

Trevlig Läsning!

2023 års upplaga av Magasinet #Mitt Kiladalen kan du ladda ner här nedan. Trevlig läsning!


Visste du att...

Från början gjorde föreningen ett färgstarkt vykort i A4- format som presenterade en karta över Kiladalen och aktörerna. Men sedan sommaren 2018 har vi varje år stolt delat ut vårt turistmagasin #Mitt Kiladalen till alla som vill läsa och se mer av Kiladalens pärlor. Så otroligt mycket här finns, och så många som vill dela med sig av sina upplevelser och tips på utflykter. Vi är stolta över att ha långväga besök från hela Sverige och från andra länder, men även många hemvändare som återkommer och gläds över den sprudlande aktivitet som pågår runtomkring. Vi vill gärna dela med oss, så besök oss du också!


Här kan du läsa våra tidigare utgåvor av #Mitt Kiladalen